Läs om katten Findus här
Kattlivet

Findus vill ut!!!

Vårsolen väcker kattungens längtan. Findus hänger framför kattluckan och slänger trånande blickar på Tiger, som rullar runt i gräset där utanför. Men, nej, lille gubben: Först ska du kastreras den 17 mars och sedan ska vi öva på att gå i sele utomhus. Vi har dessutom ännu inte bestämt om du ska få springa fritt. Tålamod, Findus, tålamod! Du får nöja dig med fönstervy så länge.

Findus vid kattluckan
Findus vid kattluckan
Findus trånar i klösträder
Findus trånar i klösträdet

2 Comments

  • herrsjokraftan

    Lille Findus, snart får du gå ut och lära känna våren och alla dofter och allt utomhus som är så otroligt roligt för en liten katt. Jag förstår att du längtar, våren kallar! 🙂 Hoppas matte har en bra sele så du får börja skutta ut så snart du kastrerats. Då kommer du att bli alldeles utmattad av alla nya intryck. 🙂

  • Tassen Upp

    Tack för glada tillrop, spinner Findus 🙂 – Matte har fullt upp med att prova ut sele, jag har nu vuxit upp till mellanstorlek, för mitt första sele är redan på tok för kort över skuldrorna, och det andra drunknar jag i! Bäst jag jamar till mig dagens andra påse blötmat… 😉

Välkommen med frågor och tankar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.