Våra tassar

Våra husdjur är våra familjemedlemmar.
Ett privilegium, att få leva med och lära känna
dessa själar, med så olika personligheter, behov och
ja, faktiskt: känslor och åsikter.


Hunden Disa, en Dansk-svensk gårdshund som kom till oss 2015 från Suderby Gård på Gotland. Lilla älskade varg! Underbar lillasyster till Findus (och så fin med Tiger, när hon levde). Busar omtänksamt med vår katt. Skönt uppkäftig. Gosgalen. som vi. Svartvit kärlek i alla färger. Dansk-Svensk GårdshundDisa lapar sol i september.


Katten Findus Pipnos –  adopterad från Södertälje Katthem i januari 2015. Ståtlig. Stor, inuti och utanpå. Aptit. Överjordiskt smart – ger mig katten på att jag inte törs citera Stephen Hawking för den här killen utan att få bakläxa: lystrar till Classic FM och bryter sig ut och in i de flesta mekaniska attrapper som människan uppfinner. vi älskar honom. img_8365

Findus njuter i kattgården.


Katten Tintin Tiger  Ängel, djupt sörjd. Vår vackra själ som vi så overkligt akut fick låta somna in den 2 maj 2018. En fin extramamma till Findus och en själsfrände till Milou. Och vår allra goaste vän. Vi har odlat en ros till ditt minne, Tiger. Kärlek.

Tiger

Vår ängel Tintin Tiger.


Milou Vittass Ängel, så saknad. Vår älskade skyggis som så sorgligt försvann från våra liv den 4 augusti 2014. Du och Tiger var själsvänner, och du var vår. Din själ finns för alltid i oss, lilla Milou, som den ros vi planterat i ditt minne. Kärlek.

Milou VittassVår ängel Milou Vittass


Starten på vårt djurliv

En kattunge förföljde oss när vi bodde i Traneberg. Den sprang efter oss in i lägenheten, och smet strax ut igen. Mysigt men märkligt, tyckte vi, och förstod snart att den tillhörde en granne. Det var ju bra att katten inte var hemlös, men släpp aldrig ut kattungar!

Plötsligt ville vi ha en katt i våra liv. Nu har vi både katt och hund!

Katterna Tiger och Milou Tillsammans
Adopterade katterna Milou Vittass och Tintin Tiger, tillsammans

Vi besökte ett katthem, gör det du också!

Välkommen med frågor och tankar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.