Katt gör kupp i förlagsbranschen

Som jag tidigare har beklagat mig över har matte inte tid att klappa mig hela tiden eftersom det ska ges ut böcker – på ett förlag som matte dessutom har döpt efter min hundsyrra Disa. Grrr. Välkommen in bakom kulisserna på en kupp.

Igår, när matte skulle plåta böcker för julklappserbjudande, tog jag min chans när hon hämtade kaffe. Hon hade riggat upp en röd bakgrund på köksbordet. Spännande. Den rev jag ned efter bästa förmåga. Där stod en liten tomte. Den kastade jag ner på golvet.

Där stod också en märklig skidåkande anka med tomteluva. På riktigt? Av medlidande gav jag den en puss.

Jag såg också till att sprida mina glänsande, fabulösa hårstrån över hela ”fotostudion” (dåligt beslut så här i efterhand, eftersom matte då måste retuschera bort mina strån från varje foto och därför fick ännu mindre tid till att kela med mig).

Så nu är jag delägare i Disa förlag och kan därför stolt marknadsföra boken Från spaningstunna till gödseltunna, om en härlig gammal spaningsflygares äventyr samt böckerna Styrka för unga och Olympisk lyftteknik för idrottande talanger. Köp dem gärna hos (mitt) Disa förlag. /Med vänlig hälsning Findus the Big Förläggare.

Tror att jag har en framtid i denna bransch:

Annons

2 reaktioner på ”Katt gör kupp i förlagsbranschen

Välkommen med frågor och tankar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s