Visst katten har vi känslor!

… som Lycka, till exempel:

2 reaktioner på ”Visst katten har vi känslor!

  1. Ja, hur skall man uttrycka sig, att katter har känslor, det är det som gör att livet med katten är så enormt underbart. Jag skulle kunna skriva en hel roman om våra upplevelser med våra kattor och deras rika känsloliv. ”Folk” skrattar åt oss när vi beskriver hur och när våra katter är glada, ledsna, sura och/eller skäms. Vi hade en hund i tretton år som levde tillsammans med två andra av våra katter. De, som inte har haft eller har djur kan nog inte sätta sig in i ”hur det är”. Ja, kanske de som har varit med om kornas utsläpp på försommaren, de kanske inser att djur har känslor. Får väl avsluta mitt ”lilla” inlägg med att poängtera att Plexi, vår turkiska van, är den katt av alla de katter som vi haft som visat det rikaste känslolivet. Våra vänner och släktingar är lika imponerade som vi själva när Plexi faktiskt kommer och kelar med oss och pratar med oss bara för att visa att hon ”gillar oss”. Hon gör det när som helst när hon är med oss – ÄVEN efter att hon har fått sin önskade mat. Hon visar antagligen sin tacksamhet på det sättet…

    Gilla

    1. Komplexa Plexi, fantastiskt! Håller med, det är INTE bara för att få mat som katterna trånar runt fötterna på en, ibland vill de faktiskt bara kela, trots att de har fått alla mer trängande basbehov uppfyllda, så det så! 😉

      Gillad av 1 person

Välkommen med frågor och tankar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s