2 reaktioner på ”Nu väntar vi med spänning…

  1. Jag väntar också, haha. Gör du som jag lägger upp dem på YouTube och sedan lägger in videolänken i din post (inlägg). Med Flickr m.fl. fungerade det så dåligt – för mig – att jag till slut valde YouTube, som alltid fungerar, oavsett längden på videosnutten, haha.

    Gillad av 1 person

    1. Skönt att våra små blivande filmstjärnor har en liten publik snart, haha! Bra tanke med YouTube, det funkar ju stabilt (även om Google+ har rört till det för mig, jag har helt enkelt för många konton att hålla reda på. Ska städa!). Så filmer med Tiger och Milou kommer att läggas upp via YouTube. 🙂

      Gilla

Välkommen med frågor och tankar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s