Tintin Tiger the cat öppen för nya förslag.
Kattlivet

Nu väntar vi med spänning…

… på att lill-husse ska leverera ett gäng schyssta filmer på Tiger och Milou.

Tills dess: Foton på Tiger the cat på savannen!

2 Comments

  • macilane

    Jag väntar också, haha. Gör du som jag lägger upp dem på YouTube och sedan lägger in videolänken i din post (inlägg). Med Flickr m.fl. fungerade det så dåligt – för mig – att jag till slut valde YouTube, som alltid fungerar, oavsett längden på videosnutten, haha.

  • louise landin

    Skönt att våra små blivande filmstjärnor har en liten publik snart, haha! Bra tanke med YouTube, det funkar ju stabilt (även om Google+ har rört till det för mig, jag har helt enkelt för många konton att hålla reda på. Ska städa!). Så filmer med Tiger och Milou kommer att läggas upp via YouTube. 🙂

Välkommen med frågor och tankar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.