Kattlivet

Tiger smått deppig

Husse reflekterar: Hemma i stan händer inte så mycket nu. Tiger ligger stilla högst upp i klösträdet. Hon känner sig ensam. Sedan Milou försvann har Tiger tytt sig alltmer till Matte och Husse. Hon vill gosa. På Täppan har hennes tankar på Milou kunnat skingras när hon varit utomhus och bevakat reviret. En och annan fångad mus har hållit humöret uppe.

– Förr kunde jag busa med Milou. Det var händelserika dagar och vi pustade sedan ut med att ligga nära varandra och kela, säger Tiger.

Tiger tittar liksom i fjärran och verkar längta efter Milou. Alla ljud som minner om hennes vän får henne att lystra. Häromdagen var det ett program på TV med jamande katter. Tiger var på helspänn, kanske var det Milou som kallade? Husse hoppas att Tiger snart kan leva med det ofattbara att Milou nog inte kommer tillbaka.

Välkommen med frågor och tankar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.