Välkommen till Tassen upp, en blogg om livet med två adopterade katter och en dansk-svensk gårdshund.

På Tassen upp får du…

  • test och tips, för hundar, katter och deras människor
  • vittringkattmusik, ibland samt
  • … utstå att matte halkar in pladask ibland, som Drutten hos Gena, i personliga utflykter.

Jag vill lära mig av dig, så kommentera gärna mina inlägg eller skicka ett meddelande!

Bloggen Tassen upp föddes

… när vi tog resan ”från skyggisar till glada spinntroll” med våra adopterade katter Tiger och Milou.

Jag ville skapa en kunskapsbank för allt jag lärde mig på vägen – för att dela med mig och själv kunna bläddra fram redan glömda lärdomar i arkiven.

– En självklar känsla av ”Tassen upp, det här vill jag dela med andra!

Vår tass-familj har nu utökats med dansk-svenska gårdshunden Disa.

Fullt ös med kärlek.

Kompisar i klösträdet
Familjeråd i klösträdet

Tassen upp: Våra husdjur är våra familjemedlemmar.

4 Comments

  1. Det var just relationerna med dig som hjälpte mig att börja blogga igen efter två års uppehåll! TACK! Är lärorikt, givande och kul att följa dig och din blogg. Började följa dig även på Twitter. Facebook och Instagram ligger utanför min förmåga och kompetens, hehe. Bloggandet räcker gott och väl.

  2. Så roligt att höra! 😍 Tack, och detsamma gäller för mig när jag började blogga och det liksom ekade i cyberrymden av mitt ”Hallå…?” – du svarade och jag fann en plats! Stort tack, och så härligt att du är tillbaka i webben med dina tankar igen! Nu har du faktiskt inspirerat mig ännu en gång, nu för att nystarta min blogg om ja, Webblivet – bloggen kommer strax till en webbläsare nära dig 😜 PS Tack för att du följer Tassen upp här – och på Twitter, är gröngöling och ibland tveksam till mediet, men jag lär mig! 😻🐶🙏😍

Välkommen med frågor och tankar!