Hunden Disa och katten Findus tillsammans.

Om oss

Tassen upp ger dig tips och test, för hundar, katter och deras människor.

Vi har haft husdjur sedan 2011. Nu har vi en adopterad huskatt och en dansk-svensk gårdshund. De är våra familjemedlemmar.

Varför finns Tassen upp?

Bloggen Tassen upp föddes när vi tog resan ”från skyggisar till glada spinntroll” med våra adopterade katter Tiger och Milou. Både vi och katterna gjorde nog samma resa.

Jag ville skapa ett arkiv för mina lärdomar i husdjurslivet, något att gå tillbaka till när minnet sviker.

– Ett sätt att aldrig glömma överraskningarna, skratten, prövningarna, gråten, den omedelbara, svåröversatta kontakten, den starka kärleken, ja all den obeskrivbara rikedom som finns i att ha husdjur.

Tassen upp!, tänkte jag, det här vill jag dela med mig av till andra.

Jag hoppas att Tassen upp kan bli en kunskapsbank även för dig, med tips, tankar och erfarenheter för livet med katt och hund.

Varmt välkommen att dela med dig av reaktioner, tankar och tips här på bloggen!

Vänlig hälsning,
Louise, matte 🙂

– Jag har inte haft en enda tråkig stund sedan vi fick fyrfotingar i våra liv. Håller du med? 🙂

Kompisar i klösträdet
Familjeråd i klösträdet

 

4 Comments

  • macilane

    Det var just relationerna med dig som hjälpte mig att börja blogga igen efter två års uppehåll! TACK! Är lärorikt, givande och kul att följa dig och din blogg. Började följa dig även på Twitter. Facebook och Instagram ligger utanför min förmåga och kompetens, hehe. Bloggandet räcker gott och väl.

  • Tassen Upp!

    Så roligt att höra! 😍 Tack, och detsamma gäller för mig när jag började blogga och det liksom ekade i cyberrymden av mitt ”Hallå…?” – du svarade och jag fann en plats! Stort tack, och så härligt att du är tillbaka i webben med dina tankar igen! Nu har du faktiskt inspirerat mig ännu en gång, nu för att nystarta min blogg om ja, Webblivet – bloggen kommer strax till en webbläsare nära dig 😜 PS Tack för att du följer Tassen upp här – och på Twitter, är gröngöling och ibland tveksam till mediet, men jag lär mig! 😻🐶🙏😍

Välkommen med frågor och tankar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.