Hunden Disa och katten Findus tillsammans.

Om oss

Tassen upp ger dig tips och test, för hundar, katter och deras människor.

Vi har haft husdjur sedan 2011. Nu har vi en adopterad huskatt och en dansk-svensk gårdshund. De är våra familjemedlemmar.

Varför finns Tassen upp?

Bloggen Tassen upp föddes när vi tog resan ”från skyggisar till glada spinntroll” med våra adopterade katter Tiger och Milou. Både vi och katterna gjorde nog samma resa.

Jag ville skapa ett arkiv för mina lärdomar i husdjurslivet, något att gå tillbaka till när minnet sviker.

– Ett sätt att aldrig glömma överraskningarna, skratten, prövningarna, gråten, den omedelbara, svåröversatta kontakten, den starka kärleken, ja all den obeskrivbara rikedom som finns i att ha husdjur.

Tassen upp!, tänkte jag, det här vill jag dela med mig av till andra.

Jag hoppas att Tassen upp kan bli en kunskapsbank även för dig, med tips, tankar och erfarenheter för livet med katt och hund.

Varmt välkommen att dela med dig av reaktioner, tankar och tips här på bloggen!

Vänlig hälsning,
Louise, matte 🙂

– Jag har inte haft en enda tråkig stund sedan vi fick fyrfotingar i våra liv. Håller du med? 🙂

Kompisar i klösträdet
Familjeråd i klösträdet

 

6 reaktioner på ”Om oss

 1. Glad att jag hittat till er fina blogg med vackra foton och bra tips. Har precis förlorat en kär vän, vår ena katt Sotis som blev 17½ år. Så älskad och en stor tomhet och saknad har vi nu i vår familj. Skrev ett privat meddelande till er också. Tack för att ni delar med er och hälsa tassarna!

  Gilla

  1. Hej Lisa, varmt välkommen till bloggen och stort tack för ditt fina meddelande. Så ledsamt med Sotis, förstår att han lämnar ett stort tomrum. Hoppas ni kan fylla det med alla goa minnen ni har av Sotis, som var med er så många år. Tack för att du delade med dig av detta. Kram, Louise

   Gilla

 2. Det var just relationerna med dig som hjälpte mig att börja blogga igen efter två års uppehåll! TACK! Är lärorikt, givande och kul att följa dig och din blogg. Började följa dig även på Twitter. Facebook och Instagram ligger utanför min förmåga och kompetens, hehe. Bloggandet räcker gott och väl.

  Gillad av 1 person

  1. Så roligt att höra! 😍 Tack, och detsamma gäller för mig när jag började blogga och det liksom ekade i cyberrymden av mitt ”Hallå…?” – du svarade och jag fann en plats! Stort tack, och så härligt att du är tillbaka i webben med dina tankar igen! Nu har du faktiskt inspirerat mig ännu en gång, nu för att nystarta min blogg om ja, Webblivet – bloggen kommer strax till en webbläsare nära dig 😜 PS Tack för att du följer Tassen upp här – och på Twitter, är gröngöling och ibland tveksam till mediet, men jag lär mig! 😻🐶🙏😍

   Gillad av 1 person

Välkommen med frågor och tankar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s