Vi firar 6 år med Disa!

Idag fyller vår lilla älskling Disa 6 jordsnurr. Vilket privilegium att få ha dig i vårt liv, Disa. Dagen firades med att åka till Djurcenter i Trosa för att köpa en ny hundsele och eh, ja, självklart pipleksak samt smaskens hundglass från Cold & Dog.

Tack och lov att vi hittat Rukka! Det är en utmaning att hitta selar som passar till en Dansk-svensk gårdshund, de har små men kraftfulla kroppar och allt blir antingen toklitet eller galet för stort: Vi har ju haft Hurtta-sele hittills, men den har aldrig suttit 100% rätt (för stor under magen). Den nya Rukka-selen sitter perfekt och har massor av möjligheter till justering. Skriver mer om detta i senare inlägg.

Ungefär så här såg Disas födelsedagsfirande ut:

Disa sover nu rätt nöjd på soffan…

Välkommen med frågor och tankar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s