Matte och Boken….

Nu när matte har startat Disa förlag (!) och gett ut en bok, tror hon att hon ska få mer tid att skriva om mig (katten Findus). Men… boken ska ju marknadsföras också! Tar massor av VÅR tid i rampljuset. Så jag och min hundkompis Disa bestämde oss för att hacka mattes WordPress och publicera oss själva:

Hej! Vi är kvar här på Tassen Upp och vi ses SNART med fler inlägg, bilder och berättelser! Vi tror också att matte vill tacka alla fina läsare för härligt engagemang, tassen upp för er alla!

Håll ut, för nu ska matte redigera nästa bok, det verkar handla om en spaningsflygare och sedan, en vacker dag, ska hon ge ut en bok om alla sina älskade husdjur genom åren. Vårt bidrag till projekten? Kelstunder, spratt och bus. (Jag sprätter ut alla sättpotatisar på golvet varje natt, till exempel, och igår försökte Disa ta en liten harpalt som gömde sig i en grästuva).

Vad sa du Disa? Ja just det, vi kan ju hjälpa matte med lite marknadsföring:

Boken Styrka för unga är ett unikt ABC i styrketräning för idrottande barn och ungdomar! Du får lära dig olympisk lyftteknik, som är perfekt för ungas träning, oavsett idrott. Du får också en massa bra träningsprogram med utförliga instruktioner. Läs mer och köp boken hos Disa förlag

Så det så. Nospussar från gårdisen Disa och bondkatten Findus.

PS: Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!

2 reaktioner på ”Matte och Boken….

    1. Tack, Jassan! 🙂 Ursäkta sent svar, har haft lite svårt att hinna med min lilla blogg, men ska skärpa mig! Efter nästa bok har släppts… Gott Nytt År!

      Gilla

Välkommen med frågor och tankar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s