Hundlivet,  Kattlivet,  Vittring

Matte och Boken….

Nu när matte har startat förlag (!) och gett ut en bok, tror hon att hon ska få mer tid att skriva om mig och Findus. Men… boken ska ju marknadsföras också! Tar massor av VÅR tid i rampljuset. Så jag och min hundkompis Disa bestämde oss för att hacka mattes WordPress och publicera oss själva:

Hej! Vi är kvar här på Tassen Upp och vi ses SNART med fler inlägg, bilder och berättelser! Vi tror också att matte vill tacka alla fina läsare för härligt engagemang, tassen upp för er alla!

Håll ut, för nu ska matte redigera nästa bok, och nästa och sedan en dag, ska hon ge ut en bok om alla sina älskade husdjur genom åren. Vårt bidrag till projekten? Kelstunder, spratt och bus. (Jag sprätter ut alla sättpotatisar på golvet varje natt, till exempel, och igår försökte Disa ta en liten harpalt som gömde sig i en grästuva).

Vad sa du Disa? Ja just det, vi kan ju hjälpa matte med lite marknadsföring:

Boken Styrka för unga är ett unikt ABC i styrketräning för idrottande barn och ungdomar! Du får lära dig olympisk lyftteknik, som är perfekt för ungas träning, oavsett idrott. Du får också en massa bra träningsprogram med utförliga instruktioner. Läs mer och köp boken hos förlaget Web of Signs

Så det så. Nospussar från gårdisen Disa och bondkatten Findus.

PS: Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!

2 Comments

Välkommen med frågor och tankar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.