Bild av läskig katt, Creative Commons, Pixabay, av Alexas_Fotos
Vittring

Tillbaka efter avbrott i Texas?!

Nu syns väl Tassen upp igen? En fiberledning gick av i San Antonio, Texas, Trump country – min blogg försvann, med miljoner andra sajter.

Konstaterar onsdagskväll, den 18 april:

Världen är stor, fibern skör

 • Har du också en sajt i WordPress?
  – Hitta löpande information, alltid, på Automattic Status

Nervös att jag lyckats trycka på den röda knappen, innan jag förstod att fler hade samma problem..! Stötdämpare och humor rekommenderas för att överleva i nätet. ;-)tassen upp - skräck ©Creative Commons pixabay Hoppas att IT-gänget på fantastiska WordPress har löst problemet under natten. Hoppas.

9 Comments

 • macilane

  Om det vore så väl att det WP gör skulle räcka. Tyvärr gör Apples uppdateringar av min Mac extra elände för WP och för min blogg. Känns som jag borde lämna WP.

 • Tassen Upp!

  Nej, stanna! Tror att det kommer bli bättre, men så knäppt att din Mac kan påverka WP. Hoppas det löser sig!

 • macilane

  Du! Något konstigt har hänt i samband med det där WP-avbrottet. I varje fall så är Gilla (Like)-markeringarna och kommentarmarkeringarna tillbaka alldeles idag – nu hoppas jag att det blir ett fortfarighetstillstånd. En stor överraskning var det i alla händelser – för mig.

 • Tassen Upp!

  Tack för info! 🤗 Har inte hunnit undersöka effekterna närmare, men såg att bloggen såg lite kal ut på sina ställen. Hoppas WP styr upp detta, har blivit lite snurrigt efter att de inför plugins mm för business-konton, mm – wp.com börjar likna WP.org, förvirrande! 🙉