Granngården – närmare än du tror

Dagens husdjurstips: Okej, pinsamt – de låg faktiskt nästan just granne, utan att jag visste det! Vill du ha ett större utbud av leksaker, mat, transportburar och andra tillbehör för din katt eller hund än den där magra hyllan på Ica? – kolla då upp närmsta butik som heter Granngården. På vissa butiker (läs: Södertäljes) är det lite trångt, så att man knappt ser utbudet, men idag var vi i på Granngården i Gnesta, en butik som kändes rymligare 🙂 

De har även en webbshop, e-butiken Granngården, för katter, hundar, höns, hästar och kaniner, med flera – närmare kan det ju inte bli.

/Till saken hör att vi också på allvar funderar på att uppsöka just granngårdar för att köpa kött, som vi och våra katter kan äta (utöver kattmaten, i det senare fallet). Här i Järna har vi dessutom viltkött-butiken De Vilda, där vi helst köper vårt kött, vi som annars äter vegetariskt.

Lästips: Fin blogg om katter!

– Butiken Granngården har alltså en himla massa saker för nästan alla husdjur, vilket jag till slut upptäckte tack vare fina kattbloggen 4 cats 4 me & U (också känd som Herrsjokraftan.nu) och deras Facebook-sida P2 & Hamilton & Pantheon

När du klickar på den här bilden landar du på Granngårdens hemsida, om du vill utforska.
Granngårdens utbud – ett exempel
Som katt säger jag: klicka på de andra länkarna, jag ids inte gå nånstans. /Foto: ©Granngården
Som katt säger jag: klicka på de andra länkarna, jag ids inte gå nånstans. /Foto: ©Granngården

Här kan du läsa mer om varför vi hamnade på Granngården i Gnesta av alla ställen – kattungens muninfektion och besöket hos veterinären hade en viktig roll…

2 reaktioner på ”Granngården – närmare än du tror

  1. Tack för de fina raderna. ☺️ Följer Findus, så skönt att han var fin i munnen nu och vuxen har han blivit också. 😉 Själv är jag passande nog sjuk hemma och tar hand om mig och Hamilton. Hamilton omopererades förra tisdagen och ska hållas i stillhet i tre veckor… Puh! Hur lyckas man med det med en bengal som blir friskare för varje dag som går? Yttre stygn tas på fredag, då har det gått tio dagar… Kram, Eva med kattligan

    Gillad av 1 person

    1. Jösses, vilket tufft jobb att vara krasslig själv när man ska ta hand om en konvalescent katt, stackare! Härligt att Hamilton blir friskare, hoppas han har tålamod att hålla sig lugn, trots spirande vårkänslor. Lycka till på fredag och krya på er! Nospuffar! 🙂

      Gilla

Välkommen med frågor och tankar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s