Findus

Med beröm godkänt!

Puh! ”Det var skönt att se!”, sa veterinären, när hon tittat på Findus tänder. Det var annat det än för en månad sedan, då hon sa att det var den värsta tandköttsinflammation hon sett på en så ung katt, vilket skrämde upp husse och matte rejält… 

Efter dagens koll konstaterade hon att Findus måste ha haft den sorts infektion i tandköttet som kattungar kan få när de tappar mjölktänderna, om än rejäl. Men nu, efter en månads behandling gav hon alltså högsta betyg på Findus tänder. Ett skönt besked. Tandborstning med Hexarinse fortsätter dock, men nu bara en gång per dag.

Eftersom lille Findus inte fick något bokmärke av veterinären efter tandkollen var ju matte TVUNGEN att stanna till på butiken Granngården i Gnesta och köpa en kattleksak… 😉 (Det blev en bläckfiskliknande kattleksak från Jolly Moggy: ”Interactive Fun for Cat and Owner”…)

 

 

Välkommen med frågor och tankar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s