Katt badar naken med hundar, happy!

Ett gäng glada hundar och en katt (!) tar ett dopp tillsammans på en strand i Australien, till tonerna av ”Happiness is the truth”! Obeskrivligt kul. Skaffa en surfbräda till dig själv och katten eller hunden, och om det inte funkar, surfa mentalt (och då menar jag inte att googla) – ”Clap along”!

Catmantoo lägger upp underbara videos med katter och hundar i de mest oväntade situationer, njut och ha en underbar söndag!

OBS: Håll ut – katten dyker upp när du minst anar det, eftersom det är en… katt.

 

En reaktion på ”Katt badar naken med hundar, happy!

  1. När jag ser det här tänker jag på de många gånger när vi på några olika kommunala badplatser fått uppleva att våra barnbarn klivit i hundbajs, som låg på samma strandutrymme, som där vi människor höll till för att bada och byta kläder och torka oss och så där. Varje gång blev jag så förbannad och ”hatade” hundägarna som lät sina hundar bada och leka på ”våra” badplatser. Sån´t ser man aldrig på video eller tv 🙂

    Gillad av 1 person

Välkommen med frågor och tankar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s