kattmusik

Katt badar naken med hundar, happy!

Ett gäng glada hundar och en katt (!) tar ett dopp tillsammans på en strand i Australien, till tonerna av ”Happiness is the truth”! Obeskrivligt kul. Skaffa en surfbräda till dig själv och katten eller hunden, och om det inte funkar, surfa mentalt (och då menar jag inte att googla) – ”Clap along”!

Catmantoo lägger upp underbara videos med katter och hundar i de mest oväntade situationer, njut och ha en underbar söndag!

OBS: Håll ut – katten dyker upp när du minst anar det, eftersom det är en… katt.

 

One Comment

  • macilane

    När jag ser det här tänker jag på de många gånger när vi på några olika kommunala badplatser fått uppleva att våra barnbarn klivit i hundbajs, som låg på samma strandutrymme, som där vi människor höll till för att bada och byta kläder och torka oss och så där. Varje gång blev jag så förbannad och ”hatade” hundägarna som lät sina hundar bada och leka på ”våra” badplatser. Sån´t ser man aldrig på video eller tv 🙂

Välkommen med frågor och tankar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.