Vittring

Matt mys med matte

Kattungen Findus, kanske en ny Schubert, drömmer intensivt (tassarna trummar) i mattes famn framför Netflix (och den lite mindre supercoola rullen The Thaw, som matte nog trots allt töar för snart, för temat är ju global uppvärmning? Nåja, hur som helst:

Två veckor efter transport från katthemmet, lycka! Iakttagelse: Visst har vår adopterade huskatt väldigt prickig mage?! Rrrrrroar! 😉

Kattungen Findus myser i mattes famn.
Kattungen Findus myser i mattes famn.

– Tassen Upp för att adoptera katt!

4 Comments

  • Tassen Upp

    TassenUpp.com är den nya adressen för kattbloggen. Förut hette bloggen ”TigerMilou.com”, och den adressen är nu omdirigerad så att den pekar på ”TassenUpp.com” – så du når alltså samma kattblogg från två adresser. Kan se förvirrande ut när man tittar på adressfältet, men katterna har alltså bara en blogg, Tassen Upp! Hoppas det redde ut din fråga? Lite snurrigt, jag vet! 😳😊

Välkommen med frågor och tankar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: