Milou Vittass - så saknad.

Till Milous ära

Hoppas att du förstår, Milou: Ingen kan ersätta dig. Vi adopterar lille Findus i din ära, Milou.

I morgon hämtar vi hem en liten kattunge från ett katthem. Han är hemlös, precis som du och Tiger var. Vi känner att vi får en till familjemedlem, ett syskon till dig. Vi hoppas att Tiger känner att hon får en extra vän, för hon saknar dig, ser vi, och vi har inte språket för att förklara för henne. Vi får inte en ”ny” katt, för du är med oss, alltid.

Du försvann den femte augusti 2014 och du är för evigt i våra hjärtan och själar. Vi hittade ditt halsband, försökte att inte se blodstänket på det och sökte i månader. Vi har vandrat skogarna, öppnat varje bod hos grannarna, annonserat i alla media, häftat upp efterlysningar, polisanmält och registrerat dig som efterlyst hos Djur-ID. Vi har pratat med hela grannskapet. Vi har klippt remsor av färgglada plastpåsar och knutit dem kring träd där vi tror att vi hittat spår efter dig. Vi kommer aldrig kunna ta en promenad här utan att ropa ett halvt kvävt, i hjärtat skärande ”Milou?!”.

Ja! och snyft – matte hittade nyss några bilder på dig, Milou, på ett minneskort från kameran, som jag inte tömt över till datorn förrän nu (matte kom av sig lite när du plötsligt inte kom Hem). Bilderna är tagna bara några dagar innan du försvann, Milou.

Kom hem Milou, och om du inte kan komma hem, så finns du för alltid inom oss.

2 reaktioner på ”Till Milous ära

Välkommen med frågor och tankar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s