Katten Milou
kattmusik

Film: Katten Milou och de salta pinnarna

Här har lillmatte Karin fångat katten Milou i en video som bekräftar att Salta Pinnar har oanade krafter:

//Video©KM

… och själva är vi i ett plockepinn av känslor sedan vår katt Milou försvann den 5 augusti 2014:

– Hopp, kärlek, sorg, saknad, misströstan och: Vi tänker på dig Milou, efterlyser, letar, ropar, tror oss se dig genom kattluckan, ger upp – och nästa sekund hör vi dig, alldeles tydligt, jama så där bestämt som bara du kan. Vi möter din blick innan vi somnar. Under tiden söker vi igenom våra bildbevis på Milou, fotona, de suddiga och skarpa, filmsnuttarna, de svajigt stökiga och de nästan stadiga.

2 Comments

  • macilane

    Varje gång jag startar Feedly för att läsa mina favorit-bloggar, så känner jag mig lika bedrövad varje gång jag ”tittar in” på Milous blogg…
    Oavsett om hon lever eller inte så skulle det kännas bra att finna henne 🙁

  • Tiger Milou

    Tack, det värmer verkligen att läsa din kommentar. Det tär på hjärta och själ att söka efter sin katt, vi tror nu till 99% säkerhet att hon blev tagen av en berguv eller räv, som ryms här i skogen vi söker i, men: Värst är att hoppas fast skallen förstår att det är förgäves – och värre än värst är det när man inte vågar hoppas alls längre. Jag är så glad att du läser vår blogg.

Välkommen med frågor och tankar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.