Tassen Upp – för Milou!

Vår nya adress är TassenUpp.com – för en känsla av hopp: Kom hem nu, Milou. Du är vår familjemedlem. Efterlysning katten Milou, klicka här.

Vi ropar fortfarande, vi flackar med blicken efter kattsvansen så fort vi hör ett djur och senast idag trodde vi oss se Milou’s skugga på vetefältet, innan vi insåg att det var en korp (sedan förstod vi att vi borde varit tacksamma för att vi faktiskt sett en KORP sitta mitt på en sörmländsk åker 5 meter ifrån oss). I kväll hörde vi en räv skälla. Vi har lilla älskade katten Tiger kvar, hon ställer sig ibland på två ben och söker på stolarna under bordet. Där brukade Milou ligga. Då kniper det i i våra hjärtan. Annars verkar hon må bra. Vi hoppas på det – och vi hoppas på att Milou har en övernaturlig kraft att överleva skogens rovdjur och komma hem. Tassen Upp!

Läs också: Nu ser Tiger och Milou annorlunda ut

2 reaktioner på ”Tassen Upp – för Milou!

Välkommen med frågor och tankar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s