Ny adress för tigermilou – den gamla gick itu….

Tassen Upp för Milou! En ny adress, för en känsla av hopp: kanske hittar vår katt Milou hem nu.

Vår adress ”tigermilou” känns så sorglig att skriva in nu i webbläsaren när vi börjar förstå att den nog alltid kommer att sakna slutklämmen: Adressen, liksom jag, slits itu nu, av orolig sorg för en familjemedlem med vita tassar och de varmaste, klokaste kattögon som någonsin sett in i en människas själ. Har ännu inte hittat formeln för att förstå att Milou är förevigt borta.

Vi byter adress nu, till Tassen Upp! – vågar ju inte sluta hoppas.

Vår nya adress, för katter och andra tassavtryck: www.tassenupp.com 

Efterlysning katten Milou, klicka här.

Själen Milou - så saknad
Själen Milou – så saknad

6 reaktioner på ”Ny adress för tigermilou – den gamla gick itu….

 1. Hej!
  I familjen och en nära vänkrets har två katter varit försvunna några veckor men kommit tillbaka igen. Detta har hänt under period av hård blåst, åskväder och åskregn. Katterna har tappat sina orienteringssinnen och helt enkelt gått vilse. När vädret blev bra igen och de hörde och kände dofter från kända revir så kom de båda två tillbaka. Kanske, kanske, är det så här att Milou helt enkelt har gått vilse – ge inte upp hoppet.

  Gilla

  1. Åh, varmaste tack för dessa ord! Det var riktigt busväder med blixt och dunder i flera dagar efter Milou försvann, vilket å ena sidan förvärrade ångesten (född i Ingmar Bergman-land) men å andra sidan också, om än så litet, gav oss ett litet hopp om att ”hon lever, är skräckslagen just nu, men hittar hem om vi sätter ut mat här och där”. Din kommentar här ingjuter lite hopp, stort tack! Vi slutar aldrig ropa på Milou.

   Gilla

  1. Tack, Macilane, ditt stöd värmer. Här känner man sig just nu nollställd och utmattad, kastas mellan förtvivlan och Hopp. Vi har ju lilla Vännen Tiger att tänka på, hon är ibland lite orolig och verkar leta efter Milou (då är tårarna minst sagt nära hos husse och matte), är extra kelsjuk men verkar må ganska okej…(?)… Tack för fina kommentarer.

   Gilla

Välkommen med frågor och tankar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s