Vittring

Våra katter – kändisar i Brasilien?!

Upptäcker att vi får exotiska besök av människor i Sydafrika, USA, Colombia, Filippinerna, Brasilien och, inte minst: Finland. Vägrar bli blasé och tänka att de bara tryckt på fel knapp och sedan apatiskt bläddrat vidare i denna anonyma jättemaskin som heter internet. Nej, jag tänker att många av dem nog blir förvirrade, för bloggen är ju på svenska, och inte en enda Riktig tiger såg de – men nog sjutton hann de se en glimt av våra jamisar och kunde inte låta bli att le? (Statistiken gav mig i alla fall äntligen energi att jobba med bloggen efter ett längre uppehåll!)

Hm: Extra intressant att Brasilien plötsligt dyker upp i statistiken under senaste veckan – ser framför mig svenska fotbollsgalningar med ölmössor logga in på sin favoritblogg TigerMilou.com mellan matcherna 😉

Här är statistiken för bloggen Tiger Milou de senaste 90 dagarna (t.o.m 3/7 2014):

Statistik Tiger Milou 90 dagar
Statistik Tiger Milou 90 dagar

(Uppdatering 14 sep 2014: Bloggen har bytt namn till TassenUpp.com, och brassarna är fortfarande på hugget!).

 

Välkommen med frågor och tankar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.