Våra katter – kändisar i Brasilien?!

Upptäcker att vi får exotiska besök av människor i Sydafrika, USA, Colombia, Filippinerna, Brasilien och, inte minst: Finland. Vägrar bli blasé och tänka att de bara tryckt på fel knapp och sedan apatiskt bläddrat vidare i denna anonyma jättemaskin som heter internet. Nej, jag tänker att många av dem nog blir förvirrade, för bloggen är ju på svenska, och inte en enda Riktig tiger såg de – men nog sjutton hann de se en glimt av våra jamisar och kunde inte låta bli att le? (Statistiken gav mig i alla fall äntligen energi att jobba med bloggen efter ett längre uppehåll!)

Hm: Extra intressant att Brasilien plötsligt dyker upp i statistiken under senaste veckan – ser framför mig svenska fotbollsgalningar med ölmössor logga in på sin favoritblogg TigerMilou.com mellan matcherna 😉

Här är statistiken för bloggen Tiger Milou de senaste 90 dagarna (t.o.m 3/7 2014):

Statistik Tiger Milou 90 dagar
Statistik Tiger Milou 90 dagar

(Uppdatering 14 sep 2014: Bloggen har bytt namn till TassenUpp.com, och brassarna är fortfarande på hugget!).

 

Välkommen med frågor och tankar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s