Kattlivet,  Test och Tips

Modkat kattlåda – en dyr men glad recension

Detta test av Modkat har uppdaterats efter tre års användning.

KLICKA HÄR för att läsa ett aktuellt test från JANUARI 2017  🙂 

Stort, varmt tack till alla som kommenterade originalinlägget 🙂

(Matte chattar med WordPress.com i frågan om hur man bäst uppdaterar ett gammalt inlägg så att det blir aktuellt igen, men den här gången fick jag lösa det genom att radera det gamla först, tokigt).

6 Comments

 • macilane

  Toppenbra information – trevlig dessutom. När vi provade en liknande låda blev vi fulla i skratt eftersom Plexi lade sig ned på den fina sanden och bara låg där. Hon gillar t.ex. att ligga i sanden på lekplatsen 🙂
  Skulle vara roligt höra om du/ni också råkade ut för liknande gillande 🙂

 • louiselandin

  Plexi blev nog perplex av den futuristiska formgivningen, så sött! 🙂 Jo, särskilt Milou gillar att ägna mer tid än nödigt i lådan: Hon kan sitta länge med sitt lilla huvud uppstickande ur hålet, med en sån där filosofisk, fjärran och förnöjd blick. Då är det ju särskilt bra att ha fler än en låda, så det inte blir kö…Annars är det Tiger som brukar gilla att rulla runt i sand utomhus, det har dock tack och lov inte hänt i toalådan – ännu.

 • 4till3

  Tack för att du läser vår blogg! Vi funderade också på PeeWee tidigare, bra med ett ekologiskt alternativ. Hur tycker du att PeeWee funkar?

 • Terhi

  Hej!
  Jag har nu köpt Modkat och är såååå nöjd. Super snygg och mycket mindre sand utanför. Mina katter fattade direkt hur den funkar och verkar gilla den 100%.
  Försökte läsa innan jag köpte och vart mest imponerad av Modkat.

 • Tassen Upp

  Ja, visst är den bra Terhi! – Ett bra köp, grattis! 🙂 Vi har nu haft lådorna i över ett år, och det känns som att de kommer att hålla i många år framöver. Tack för din kommenterar, välkommen till Tassen Upp!

Välkommen med frågor och tankar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.