Lindansaren och Bloggaren

– Hur spinner man rätt? 😉

(High Wire walking – or blogging. How to choose paths)

JAG HAR
en blogg för katterna; vad de gör och det som sker under tiden
en blogg för fotografierna; avtrycken du vill göra intryck med (annars skulle du inte publicera dem)
en blogg för hur du gör saker; skapar menyer i WordPress, fotograferar, uttrycker dig och redigerar dig
en blogg för andra saker som inspirerar mig, musik, skådespel och nyheter.

… och ändå tvekar jag:

–  VAR ska jag lägga upp länken till Wiehes låt om lindansaren?

Våren kom och värmde och /…/ cirkusen kom till stan

HÄR, bestämde jag (katter och musik ligger mig trots allt närmare än html och noter).

Så,

Mitt uppdrag:
Städa mina bloggar och hemsidor för att hitta hem…
(försök aldrig fånga två kaniner samtidigt).

Önskat resultat:
Ny hamn, med nya namn för Kategorier, Etiketter och Sidor.

Stort tack, alla ni som besöker mina sidor, hoppas på ert tålamod!

Under tiden:

VARSÅGOD, här kommer Lindansaren:
(Mikael Wiehes text och musik, Helen Sjöholm sjunger)

SHOW ME THE CURE… Välkommen med inslag!

 

FRÅGA TILL DIG:

Har du fler än en blogg eller samlar du alla dina inlägg på samma sajt?

– Berätta hur Du gör!  🙂

Show me how you do that Trick!

4 reaktioner på ”Lindansaren och Bloggaren

 1. Skulle skrivit också att jag är imponerad över din blogg – den är verkligen läsvärd och sevärd. För att jag inte skall missa din blogg och enkelt läsa det som jag eventuellt inte hunnit med, så har jag lagt in den som en ”subscription” i min rss-läsare LuckNews. Jag önskar dig en skön helg!

  Gilla

  1. Stort tack!!! Det gör mig jätteglad, tihi tänk att man är prenumererad på, det förpliktigar 🙂 Macilane ligger förresten i min sidopanel under ”Bloggar jag läser”. (Experimenterar lite med teman, just nu syns inte sidopanelen förrän man klickat sig runt ett tag på bloggen. Bör nog åtgärdas 😉

   Gilla

 2. En god inställning! Tack för att du delar med dig av dina tankar om detta. 🙂 Det är spännande att se hur en blogg om ”A” utvecklas till ”ABC och Q”… Utmaningen ligger förstås, förutom att skapa ett innehåll som både jag själv och andra kan tycka är intressant, också i att skapa en hyfsad struktur på sajten, så att besökare (och jag själv) hittar rätt. Det är lätt att gå vilse i webben, men det gör också att man kan hitta oväntade ämnen också bland sina egna inlägg – och därmed göra sitt ”hem” lite större. Tänker jag 🙂

  Gilla

 3. Jag hade ursprungligen fem bloggar, numera två aktiva och en statisk (Pumpdoktorn). Eftersom jag trodde och fortfarande anser så måste (!) en blogg vara något annat än ett foto med en ”förklarande text”. Min målsättning var att berätta något eller tipsa om något, som skulle kunna vara av intresse för någon annan – då var fotot mera in bilagd illustration för att visa något om bakgrunden till texten. Så småningom fann jag att jag inte ”orkade med” men än två bloggar. En, Macilane, om min tillvaro i livet och en om datorbridge – mitt specialintresse (hobby). Om jag inte haft denna speciella hobby hade jag nog aldrig haft mer än en blogg. Det viktiga är, som jag påpekat, innehållet i inläggen, varken mängden inlägg eller mängden foton. Man måste ge besökarna något mera än att bara se en bild.
  Så är min inställning. 😀

  Gilla

Välkommen med frågor och tankar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s