En spade kärlek

En spade kärlek

You have a Cat. You have a Box to Clean: A spoonful of Love.

En spade kärlek
En spade kärlek

2 reaktioner på ”En spade kärlek

  1. Att tömma katt-toan, som jag gör 2-3 ggr per dag är en säregen upplevelse. Ofta kommer katterna och vill uträtta sina behov, när de ser (eller hör) att jag är ”där” och krafsar ”rent”. Det händer då och då att Rasmus kommer och hämtar mig till katt-toan…Det visar sig alltid bero på att han sett att toan behöver göras ren. Vi har ibland sett Rasmus gå halvvägs in i toan och sedan gå ut igen… Det är väl vad som har hänt, då han hämtar mig…Jag känner det som att jag har ett hedersuppdrag, hmhm.

    Gilla

    1. Precis – man anar att katter är mycket strategiskt lagda! Det slår aldrig fel: När Tiger sitter en bit från lådan och lyfter upp tassen i en bedårande vädjan har vi lärt oss att det sannerligen är dags att rensa lådan. Efter rensning är Tiger bums på lådan. Oftast behöver de förstås inte påminna oss om vårt uppdrag och efter rensning verkar katterna då ändå, nödiga eller ej, tävla om att vara första katta på rengjord låda för att eh ”pinka in revir”, får man förmoda. Ett hedersuppdrag, minsann, att bereda ”kunglig toalett”. 😉

      Gilla

Välkommen med frågor och tankar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s