Kattlivet

Stoppa pressarna 2!

Efter 2 år och 3 månader: Tidigt i morse gjorde Milou stor premiär när hon tordes ”trampa på mage” för första gången. (Ett mycket effektivt sätt att tvinga upp matte ur sängen för att få blötfoder). Detta har hon lärt sig av Tiger, som använt metoden i ett halvår. Ända tills nu har Milou försiktigt hållit sig på kanten av sängen, som för att vara redo att fly (eller nå matskålen före Tiger). Mysigt att lilla skyggisen nu tar för sig i livet!

2 Comments

  • macilane

    (Skratt). Min kattkompis Rasmus är mycket (!) snällare. Han hoppar upp och jamar lätt och tar med tassen någonstans på mitt huvud och undrar ”är husse vaken tro”. Han gör inte så OM jag har ögonen öppna och tittar på honom – då kråmar han sig bara och vill att jag skall kela litet med honom före ”utspisningen”, hahahahaha.

  • Tiger Milou

    Haha, våra katter har en mer militärisk attityd än Rasmus, vi hoppas att de övar upp en mjukare metod med tiden! Ah, dessa katter vet verkligen hur de ska tygla sina mattar och hussar! Härligt! 😉

Välkommen med frågor och tankar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.