Stoppa pressarna 2!

Efter 2 år och 3 månader: Tidigt i morse gjorde Milou stor premiär när hon tordes ”trampa på mage” för första gången. (Ett mycket effektivt sätt att tvinga upp matte ur sängen för att få blötfoder). Detta har hon lärt sig av Tiger, som använt metoden i ett halvår. Ända tills nu har Milou försiktigt hållit sig på kanten av sängen, som för att vara redo att fly (eller nå matskålen före Tiger). Mysigt att lilla skyggisen nu tar för sig i livet!

2 reaktioner på ”Stoppa pressarna 2!

  1. (Skratt). Min kattkompis Rasmus är mycket (!) snällare. Han hoppar upp och jamar lätt och tar med tassen någonstans på mitt huvud och undrar ”är husse vaken tro”. Han gör inte så OM jag har ögonen öppna och tittar på honom – då kråmar han sig bara och vill att jag skall kela litet med honom före ”utspisningen”, hahahahaha.

    Gilla

    1. Haha, våra katter har en mer militärisk attityd än Rasmus, vi hoppas att de övar upp en mjukare metod med tiden! Ah, dessa katter vet verkligen hur de ska tygla sina mattar och hussar! Härligt! 😉

      Gilla

Välkommen med frågor och tankar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s